Missie en visie d'n Bogerd

Op d'n Bogerd doen we het SAMEN!

Missie

Brede school d’n Bogerd biedt basisonderwijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We zijn een echte wijkschool verbonden met de wijk St. Jozefparochie in Deurne. We zijn onderdeel van Stichting Prodas en hebben een katholieke grondslag.

Brede school d’n Bogerd is een school waarin we op zoek gaan naar een grotere wereld samen met onze partner in kinderopvang “Spring”. Een school waarin iedereen zichzelf mag zijn en waar warmte vanuit gaat. De betrokkenheid van leerkrachten en ouders is groot. We geloven dat kinderen van elkaar leren. Daarom creëren wij een aanbod op minimaal 3 niveaus waarbij eigen verantwoordelijkheid steeds meer accent krijgt.

Visie

Brede school d’n Bogerd wil maximaal kwalitatief onderwijs aanbieden op minimaal 3 niveaus en dat voor de toekomst borgen. Zo kunnen alle leerlingen, ieder met hun eigen talenten, de kennis en vaardigheden ontwikkelen waarmee ze goed in staat zijn hun weg naar de grote wereld te vinden. Dit realiseren we door de volgende 6 kernwaarden uitgangspunt van ons handelen te laten zijn:

• Betrokkenheid
  • Plezier