Welkom in groep 8N !

10 december 2020

In onze groep 8 van dit jaar zitten 28 kinderen. De groep is bestaat uit 11 jongens en 17 meiden. Ik mag deze kinderen als meester begeleiden door hun laatste jaar op Brede school d’n Bogerd.

Er staan dit jaar een heleboel leuke, maar ook spannende activiteiten op het programma. Groep 8 is het laatste jaar en daarom ook een speciaal jaar. Er moet hard gewerkt worden, zodat we allemaal op de goede plek terecht gaan komen. Buiten alle lessen om gaan we natuurlijk ook wat dingen ondernemen. De leerlingen van groep 8 helpen de kinderen van de onderbouw tijdens een Bogerddag en een spelletjesochtend.

Natuurlijk zijn er nog meer leuke dingen die we gaan doen, maar één ding staat vast. We sluiten af met een geweldige musical en een onvergetelijk kamp.

Wij hebben er zin in!