Welkom in groep 7R!

11 september 2020

We zitten dit schooljaar in een groep 7 met 18 kinderen, 7 meisjes en 11 jongens. Samen met juf Romy gaan we er een fijn schooljaar van maken.

Groep 7 is een bijzonder jaar op de basisschool. Zo krijgen we dit schooljaar voor het eerst lessen techniek van onze enthousiaste vrijwilligers. Tijdens de seo-gesprekken in november krijgen we al een kijk-advies voor de middelbare school en in het voorjaar leggen we het verkeersexamen af. 

Naast de reguliere vakken beginnen we elke ochtend met een inloop. De kinderen plannen op het bord hun taak en gaan hier zelfstandig mee aan de slag. Daarnaast werken we aan een weektaak. We plannen op maandag taken in via Google Classroom op de chromebook. De rest van de week, werken we aan deze taken tijdens Taakwerk. Elke donderdagmiddag hebben we circuit. In circuitvorm werken we aan diverse opdrachten waarbij ook altijd de chromebooks ingezet worden.  

Juf Romy werkt dit schooljaar geregeld een dagdeel buiten de klas. Juffrouw Mirjam of juffrouw Mieke zijn dan in de klas.  

De kinderen en de juf zijn enthousiast gestart en een goede sfeer in de groep vinden wij erg belangrijk. Samen hebben we afspraken gemaakt zodat iedereen zich fijn en veilig voelt in de groep.   

We gaan er SAMEN een SUPERFIJN schooljaar van maken!  

Terug naar overzicht