Welkom in groep 7E !

8 september 2020

Een mooi jaar staat voor de boeg!
We starten met 18 kinderen. Meester Erwin is er de hele week, af en toe zal juffrouw Mieke bij ons in de klas zijn.
Met spelling zullen we starten met de werkwoordspelling. Bij rekenen starten we met de nieuwe methode Getal en Ruimte.
Deze vaardigheden zullen we ons snel eigen maken. Daarvoor is het handig als we allemaal de tafeltjes beheersen :)

In groep 7 starten we met huiswerk; op maandag moet de digitale les nieuwsbegrip klaar zijn en op donderdag hebben we huiswerk rekenen of spelling. Op maandag om de twee weken hebben we techniek. Tevens hebben we twee keer in de week gym. Dit zal zijn op dinsdagmiddag en op vrijdagochtend. Vergeet je gymspullen niet.
Op donderdagmiddag hebben we de klasssenbieb in de bieb op school, wil je hier gebruik van maken? Neem je biebpasje dan mee.
Verder vinden we de sfeer in de klas super belangrijk. Zo kan iedereen zich het beste ontwikkelen.
“Het ene kind zal snelle stappen zetten, het andere wat langzamer. Ieder doet het op zijn eigen manier, ieder kind is anders, ieder kind is speciaal. We doen gewoon allemaal ons best en iedereen wordt geaccepteerd en gerespecteerd”.
Zo maken we een prachtige kanjerplaat voor elkaar en volgen we de lessen van de methode Kwink.
Heeft u vragen, twijfels… kom even langs of maak gerust een afspraak voor een gesprekje. U bent van harte welkom.
In onze klas vinden we dat iedereen trots kan zijn op het geen wat hij/zij kan en doet, ook op stappen de misschien iets kleiner zijn, trots op zijn/har eigen kwaliteiten, al is dat misschien niet op leergebied, trots op zichzelf.
Op naar een mooi leerzaam jaar!
groetjes meester Erwin
erwin.matheij@prodas.nl