Welkom in groep 6HM !

18 september 2020

We zitten met 25 kinderen in onze groep 6.
Op maandag, dinsdagmorgen en vrijdag staat juf Moniek voor de groep en op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag juf Hanke.

Omdat we heel graag goed op de hoogte willen blijven over de kinderen willen we jullie vragen om ALTIJD een mail naar beide juffen te sturen! Als er dingen zijn, laat het ons altijd weten!
Als de kinderen 's morgens binnen komen gaan ze meteen aan de slag met het taakplanbord. Daar staan altijd verplichte taken op en taken die ze mogen kiezen.
We vinden het heel belangrijk dat kinderen goede keuzes maken in welke taken voor hun belangrijk zijn. Moeten ze taken kiezen met uitdaging of is het juist belangrijk om nog eens iets te herhalen.
We gaan dit jaar daarom ook werken aan eigen doelen.
Ook hier denken de kinderen goed na over wat zij willen of nog moeten leren.
We willen graag dat kinderen kunnen groeien op hun eigen niveau.
Dit jaar zijn we ook gestart met een nieuwe rekenmethode. Getal en Ruimte  junior
We merken dat de kinderen nog een beetje moeten wennen maar dat ze het erg fijn vinden om de hele week te oefenen met dezelfde soort opdrachten. Zo werken we de ene week aan de tafeltjes, de week erop aan erbij en eraf sommen enz.
Wij hebben al heel veel zin in dit schooljaar!!!
Groetjes juf Moniek en juf Hanke??
moniek.delouw@prodas.nl
hanke.maessen@prodas.nl