Welkom in groep 6/7R !

26 augustus 2019

Welkom op de pagina van groep 6/7 van juf Romy! We zitten met 24 kinderen in de groep, 10 kinderen in groep 6 en 14 kinderen in groep 7. Samen gaan we er een fijn jaar van maken.

We krijgen dit jaar de volgende vakken: rekenen, spelling, taal, lezen, zaakvakken, gym, crea, Engels en Kwink. Groep 7 krijgt dit jaar voor het eerst techniek van onze vrijwilligers. Daarnaast zullen de kinderen van groep 7 dit jaar het praktisch en theoretisch verkeersexamen maken. Elke dinsdag krijgen beide groepen muziekles van meester Tonny.
In de ochtenden beginnen we met een leescircuit. De kinderen werken dan in circuitvorm aan diverse opdrachten die met lezen te maken hebben. Enkele kinderen krijgen dan extra leesinstructie van de juf. 
We gymmen 2x per week, op maandag en vrijdag. Op maandag geeft juf Laura (van Leef!) de gymles, op vrijdag geeft juf Romy de gymles. Juf Mieke komt af en toe een dagdeel in de klas, juf Romy werkt dan buiten de groep. 
Een goede sfeer in de groep vinden wij erg belangrijk. Samen hebben we afspraken gemaakt zodat iedereen zich fijn en veilig voelt in de groep. 
We gaan er SAMEN een FIJN schooljaar van maken!

Terug naar overzicht