Welkom in groep 5WC !

19 augustus 2019

Hallo allemaal!

Wij zijn groep 5 van d’n Bogerd. In onze groep zitten 25 kinderen en er zijn 2 juffen. Juf Carin werkt op maandag in de andere groep 5 van meester Peter en op dinsdag en woensdag in onze groep 5. Juf Wendy werkt op maandag, donderdag en vrijdag in onze groep 5. Af en toe komt onze Interne Begeleidster juf Mieke in de klas.
In groep 5 werken we met de methode ‘zaken van Zwijsen’ voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Dit is nieuw in groep 5. Maar ook rekenen, taal, spelling, lezen, Nieuwsbegrip, crea, taakwerk, circuit, Engels, Kwink, verkeer en muziek komen aan bod.
We starten iedere morgen met een inloop, hierin staat lezen centraal. Als we op vrijdagmiddag op school zijn werken wij in een circuitvorm. We beginnen iedere week met een opening in de kring en sluiten op vrijdag af met een weeksluiting. Kinderen mogen zich hiervoor opgeven: dansen, zingen, goochelen, laat je talenten aan ons zien!