Welkom in groep 5/6!

20 augustus 2018

Wij zijn groep 5/6 van d’n Bogerd.
We zijn een nieuwe combinatiegroep met 25 kinderen, 13 kinderen in groep 5 en 12 kinderen in groep 6.

In onze groep werken 2 juffen en 1 onderwijsassistente.
Juf Carin werkt op maandag in groep 4 en op dinsdag en woensdag in groep 5/6.
Juf Wendy werkt op maandag, donderdag en vrijdag in groep 5/6.
Juf Chantal werkt elke ochtend op d’n Bogerd en ondersteunt de combinatiegroepen.
Af en toe komt onze Interne Begeleidster juf Mieke in de klas.

In groep 5/6 werken we ook met de methode ‘zaken van Zwijsen’ voor aardrijkskunde, geschiedenis en natuur. Dit is nieuw voor de kinderen van groep 5. Maar ook rekenen, taal, spelling, lezen, Nieuwsbegrip, crea, taakwerk, circuit, Engels, verkeer en muziek komen aan bod.

Op maandagmorgen en donderdagmiddag gaan we naar de gym. Op maandag is het een materialenles die gegeven wordt door onze vakleerkracht. Op donderdag is het een spelles. Neem dus je gymspullen mee ?.
De muzieklessen worden gegeven door meester Tonny.
Op de vrijdagmiddag werken wij in een circuit. Af en toe hebben de kinderen een vrije middag op vrijdag.
We beginnen iedere week met een opening in de kring en sluiten op vrijdag af met een weeksluiting. Kinderen mogen zich hiervoor opgeven, dansen, zingen, goochelen, laat je talenten aan ons zien!

We maken er een mooi schooljaar van!

Wendy.bensen@prodas.nl
Carin.brusselers@prodas.nl