Welkom in groep 4HM

18 augustus 2019

Bij ons in de klas zitten 28 kinderen.
Juf Moniek staat op maandag, dinsdagochtend en vrijdag voor de klas.
Juf Hanke staat op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag voor de klas.
Juf Chantal komt ons regelmatig helpen.
We gaan er een heel gezellig schooljaar van maken!

Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag starten we met een inloop. Dan doen we allerlei taal, lees, spelling en rekenactiviteiten. De kinderen leren hierbij zelfstandig werken en samen werken. Tijdens de inloop heeft de leerkracht tijd om met kleine groepjes te werken of om met de kinderen in gesprek te gaan. Op dinsdagochtend en op donderdagmiddag hebben we gym.
In onze groep vinden we het bevorderen van zelfstandigheid erg belangrijk.  Circuit en weektaak zijn goede werkvormen om dit te oefenen.
Op vrijdag sluiten we de week af met een weeksluiting. Tijdens de weeksluiting mogen kinderen zich inschrijven om een dansje, liedje, mop, kunstje, enz te laten zien in de klas.
Wij vinden het heel belangrijk dat de kinderen in onze klas kunnen werken in een fijne sfeer.
WE DOEN HET SAMEN!!!!
Als U ons wilt mailen, graag naar BEIDE mailadressen, zodat we allebei op de hoogte zijn! Onze mailadressen zijn: moniek.delouw@prodas.nl en hanke.maessen@prodas.nl