Welkom in groep 1/2N !

8 september 2020

Welkom in de gezellige klas van juf Naomi! Samen maken we er een vliegende start van. We starten dit schooljaar met 22 kinderen en tot januari komen daar nog 4 kinderen bij.

We beginnen de ochtend en middag altijd in de kring. In de kring vertellen we elkaar wat we meegemaakt hebben, luisteren we naar verhalen, spelen we spelletjes, zingen we liedjes en doen we nog veel meer gezellige, leerzame dingen! Op donderdagochtend gaan we gymmen.

In onze klas werken we heel hard en is er ook tijd om lekker fruit te eten en om buiten te spelen. Tijdens de werkles worden er taakjes gepland of mag je iets kiezen om mee te spelen.

Op woensdag is af en toe juf Angelique in de klas.

Pompom zit ook bij ons in de klas. Hij zit altijd op het aanrechtje naar de kinderen te kijken als ze werken en spelen. Soms gaat hij ook wel eens bij de kinderen logeren. Veel plezier in mijn klas!!

Ouders zijn altijd welkom om vragen te stellen of om iets door te geven.
Mijn e-mailadres is: naomi.vanbommel@prodas.nl