Welkom bij groep 1/2H !

18 augustus 2018

Onze groep staat ook wel bekend als de groep van meester Henk en de superheldjes. Alle kinderen kunnen SUPER goed (samen-) werken en spelen, helpen elkaar SUPER goed en maken het samen SUPER gezellig.

Wij zijn dit schooljaar gestart met vijftien kinderen in groep 2 en zes kinderen in groep 1. Eind december zijn er 27 kinderen in de klas en aan het einde van het schooljaar zijn we met 33 kinderen.

Meester Henk is in de groep op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag is juf Naomi in de groep. Meester Henk is op donderdag bezig met ICT op school óf hij heeft een vrije dag.

Als je meester Henk of de kinderen van groep 1/2H een bericht wilt sturen kan dat door te mailen naar henk.goorts@prodas.nl