Welkom in groep 1/2ER !

19 augustus 2019

We gaan er samen een heel fijn jaar van maken!! We starten dit jaar met 21 kinderen; 8 in groep 2 en 13 in groep 1. In de loop van dit schooljaar komen er nog 3 kinderen bij.

Ons thema: In onze klas is iedereen anders, maar passen we toch heel goed bij elkaar!!
Elly is op maandag, vrijdag en een aantal donderdagen in de klas. Riet op dinsdag, woensdag en donderdag.
We beginnen iedere ochtend en iedere middag in de kring! We vertellen elkaar wat we thuis hebben meegemaakt, luisteren naar verhalen, spelen rekenspelletjes, zingen liedjes en doen nog veel meer gezellige (leer)dingen in de grote kring.
Daarna gaan we aan het werk. Soms een planwerkje van het planbord en vaak vrij kiezen uit de materialen uit de kasten. Pompom, onze klassenknuffel helpt ons soms bij daarbij, als de juf bv in de kleine kring aan het werk is. Het is supergezellig op d’n Bogerd en zeker in onze vriendenklas!!!
Als je ons een berichtje wilt sturen kan dat naar riet.liebregt@prodas.nl of elly.vanmierlo@prodas.nl