Welkom in groep 1/2 ER !

4 december 2020

Welkom in onze vriendenklas!!!
We gaan er SAMEN weer een heel gezellig en leerzaam jaar van maken!!!

In de loop van het jaar zullen we met 29 vriendjes en vriendinnetjes zijn. We beginnen de ochtend en middag altijd in de kring. Daar vertellen we elkaar wat we meegemaakt hebben, luisteren we naar verhalen, spelen we spelletjes, zingen we liedjes en doen we nog veel meer gezellige, leerzame dingen!

Op dinsdagochtend gaan we gymmen. Meester Ted geeft deze gymles in de grote gymzaal. In onze klas werken we heel hard, maar is er ook tijd om te spelen, lekker fruit te eten en om samen buiten te spelen.

Tijdens de werkles worden er taakjes gepland of mag je zelf iets kiezen om mee te ‘werken’. Juf Riet is er op dinsdag, woensdag en donderdag. Juf Elly op maandag, vrijdag en ook op 16 dinsdagen.

Pompom zit ook bij ons in de klas. Hij zit in de huishoek naar de kinderen te kijken als ze werken en spelen. Soms gaat hij ook wel eens bij de kinderen logeren. Veel plezier in onze klas!!

Ouders zijn altijd welkom om vragen te stellen of om iets door te geven. Ons e-mailadres is:

riet.liebregt@prodas.nl
elly.vanmierlo@prodas.nl