Welkom in groep 1/2 BA

4 december 2020

Welkom in onze onwIJS gezellige kleutergroep van juf Bea en juf Angelique.

We zijn met 23 kinderen gestart in groep 1/2 en in de loop van het schooljaar stromen er nog zeven kinderen in. We gaan er samen een leuk en leerzaam schooljaar van maken.

Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Angelique in de groep en op woensdag en donderdag is juf Bea in de groep. Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief naar alle ouders uit onze klas om ze op de hoogte te houden van alle leuke activiteiten, werkjes, liedjes en versjes waar we mee bezig zijn in onze klas.
Helaas mogen er nu vanwege COVID-19 geen ouders in de school maar we hopen dat we in het nieuwe jaar weer ouders mogen verwelkomen om binnen te lopen voor een vraag of iets door te geven.
Wij hopen dat de ouders dan ook weer af en toe naar werkjes mogen komen kijken in de klas van de kinderen.

Wij hopen dat het voor iedereen een onwIJS gezellig jaar zal worden.
Juf Bea en juf Angelique.

Als je ons een bericht wilt sturen kan dat naar:
bea.vandewal@prodas.nl
angelique.verkoeijen@prodas.nl